DOOM Bone vodka

Bátran állíthatjuk, hogy a DOOM történelmi jelentőségű videojáték, és most már nem csak mi csaphatjuk szét benne a pokolbéli teremtményeket, hanem ő is kiüthet minket – itt a DOOM Bone vodka!

A Doom huszonhat évvel ezelőtt jelent meg az iD Software kiadásában, és úgy terjedt a játékosok között, mint a pestis. Akkoriban nem volt olyan PC-s, akinek ne lapult volna a merevlemezén ott az ál-háromdimenziós lövölde. Habár az első két rész sikerét a továbbiakban érkezők már nem tudták megugrani (talán még elérni sem), mégis sikersztorinak nevezhető a sorozat. Hiszen csak a számokat nézve azt találjuk, hogy 1993. december 10 óta tízmilliónál is többet adtak el belőle, számos kiegészítő készült hozzá, és két film is érkezett a témájában.

Most pedig itt a hivatalos licenccel rendelkező DOOM Bone Vodka. Tekintve, hogy közeledik a DOOM Ethernal megjelenése, a kiadásért felelős Bethesda a Rebel Distillers nevű szittyógyártóval szövetkezett. Akármilyen hihetetlen, de az ital egyik ízadó eleme, a füstölt csont a The Ginger Pigtől érkezik, ami egy londoni hentesüzlet.

A Rebel Distillers erről a csodás kezdeményezésről úgy nyilatkozott, hogy a játék világan tele van lángokkal, és démonokkal, amihez nagyon jól illeszkedik a vodka. Aki esetleg szeretne néhány üveggel, az úgy kalkuláljon, hogy egyetlen palackért bő 15.000 forintot kérnek, ami egyébként annyi pénz, mint amennyibe nagyjából maga a játék is kerül majd, amennyiben PC-re vesszük.