Játékosként elég kívánatos lehet az ASUS ROG Phone II

A ROG Phone II nagyjából annyi szuflával rendelkezik, mint amennyi három másiknak is bőven elég lenne. Persze mindennek oka van. 

Már ha csak pusztán a számokat nézzük, akkor is kiviláglik, hogy a gyártó a ROG Phone II képében nem a Messengert is csak néhanapján használó nyugdíjasokat célozta meg, de mindezt maga a ROG elnevezés is elárulja. A Republic of Gamers sorozat minden egyes darabja a kompromisszumoktól lehetőleg minél mentesebb játékot szolgálja, így a telefon is. Ha pusztán a száraz tényeket nézzük, már az is elég, hiszen a kijelző alatt egy Qualcomm Snapdragon 855 Plus platform található, amin Kyro 485 CPU dolgozik, mégpedig 2,96 GHz-en. Hozzá kell tenni, hogy játékra hangolt telefonokban most először találunk ilyet. Mellé szintén Qualcomm hardver társul, méghozzá Adreno 640 GPU képében, és hozzájuk csatlakozik a 12 GB RAM, ami szintén tekintélyes méret.


Ilyen erőhöz muszáj, hogy megfelelő hűtés járjon, szerencsére a gyártó betuszkolt a burkolat alá egy GameCool II 3D vízhűtést. De mire mennénk a teljesítménnyel, ha egy 640×480-as kijelzőn válna vizualitássá? Sejthető hát, hogy a ROG Phone II ebben is különleges, hiszen a 6,59 hüvelykes AMOLED HDR modul a világ első 120 Hz-es/1 ms-os megjelenítője, felbontása 2340×1080. Ám a játékhoz nem csupán erős hardver, de strapabíró akkumulátor is szükséges, amiben jó partner a 6000 mAh-s egység. Háttértárként 512 GB-os UFS 3.0 ROM működik, amire elég sok dolog felpakolható, ha éppen úgy vagyunk, hogy valóban sokat és sokfélét játszunk. Akinek tetszik az ajánlat, már adhat le előrendelést, de a kiszállításra csak a hónap vége felé számítson, ám előtte ott kell hagyni a kasszánál 300.000 forintot.

Címkép: Wccftech

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?