A Nissan úgy van vele, ha autókat tud gyártani, akkor széket is

A Nissan a forgószékeihez saját autóiból merítette az ihletet. 

Aki egész nap gép előtt ül és játszik (ne gondoljunk most a munkára), tudja, mennyire fontos egy olyan szék, amiben 30 perc után kockásra üljük az ülepünket. A kényelmetlen ülőalkalmatosságban hamarabb elfáradunk, könnyebben vonja el a figyelmünket a végtagzsibbadás, szóval nem jó senkinek. Tudja ezt a Nissan is, ezért készített néhány koncepciót arról, hogy szerinte milyen lenne az ideális gamer „hokedli”. Elsőként vegyük azt, amelyiket a legendás génekkel rendelkező GT-R Nismo ihletett. Az idehaza közel 60 millió forintba kerülő jármű bútordarabként elgondolt megfelelője szénszálas anyagból, valamint alumíniumból készül, róluk pedig tudjuk, hogy könnyű, de masszív tartást biztosítanak. A piros bőr elegáns, míg a fejtámlába épített hangszóró praktikus. Pont jó azoknak, akik Gran Turismo vagy Project Cars karrierbe kezdenének.


Kép: Nissannews

Másodikként jön az Armada SUV, ami valódi kapitányi szék, és ez látszik is rajta. A formája olyan, mintha egy romboló parancsnoki hídjáról hozták volna el, és ahogyan egy valódi SUV-ban, itt is hűthető és fűthető az ülés és a háttámla. Kiváló szolgálatot tehet, amennyiben egy hosszú Minecraft építkezésre készülünk.

Kép: Nissannews

A sorozat harmadik tagjának a Nissan elektromos autója, a Leaf adta az alapokat. A világosszürke felületet „elektromos” kék csíkok teszik színesebbé. Tekintve, hogy a Leaf villanyos, a szék is környezetbarát anyagokból készül, illetve olyan modern megoldások kerülnek bele, mint az USB-csatlakozó. Felmerülhet a kérdés, hogy az meg minek, de nem nehéz belátni, hogy leginkább telefontöltéshez praktikus kiegészítő. Ahogy a fotón is látszik, ez a szék még egyfajta lábtartót is kapott az ülőlap alá, így biztosan igen kényelmes.

Kép: Nissannews

Egyetlen bökkenő, hogy a Nissan nem tervezi a gyártást, bár azt mondta, ha elég pozitív visszajelzés érkezik, akkor fontolóra veszi. Már csak azért is, mert éppen nemrég tolta be magát az esportba, mikor partnerségre lépett a Faze Clan és az OpTic Gaming nevű csapatokkal.

Címkép: Nissannews

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?