30 perc alatt teljesen feltölt az Oppo Reno Ace mobil

Tudtuk, hogy villámgyors vezetékes gyorstöltési technológiával készül az Oppo, és a kínai gyártó be is mutatta az új szabványt, amely elsőként a Reno Ace okostelefonban debütál majd.

A készülék 4000 mAh-s akkumulátorát 0-ról 100 százalékra mindössze 30 perc alatt feltölti az adapter, pedig a korábbi VOOC 3.0 technológia ennyi idő alatt csak 39 százalékot tudott. Maga a Reno Ace 90 Hz-es kijelzőt is kap, akárcsak a OnePlus 7 Pro, és október 10-én debütál hivatalosan, egy kínai rendezvény keretében.


A 65 wattos SuperVOOC Fast Charge 2.0 technológia egyébként már 5 perc alatt 27 százalékra tölt egy akkut, a biztonság érdekében pedig 5 védelmi lépcsővel óv meg minket és a készüléket, az eszköz mellett ezeket a speciális félvezetőket használó adapterbe és a vezetékbe is beépítették.

Fejlődött továbbá a VOOC 4.0 gyorstöltési szabvány, illetve 80 perc alatt elkészül egy 4000 mAh-s akku vezeték nélküli töltésével az új 30 wattos Wireless VOOC Flash Charge technológia.

Fotó: Oppo

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?