Mit bír az iPhone 11 Pro a kalapáccsal szemben?

Teljesen felesleges rombolásnak esett áldozatul az iPhone 11 Pro, de legalább tudjuk, mennyire ellenálló. 

Valahogy továbbra sem tudunk azonosulni azokkal a tesztekkel, melyekben a különböző gyártók éppen aktuális csúcstermékeit püfölik mindenféle ártalmas eszközökkel. Még csak azt sem mondjuk, hogy van létjogosultsága azoknak a videóknak, melyek ilyesfajta destruktív tartalmat hordoznak, ellenben a felhasználók mégis szép számmal kattintanak a lejátszásra. A TechRax nevű csatorna pedig különlegesen híres arról, hogy eddig minden egyes iPhone generációt alávetett valamilyen nyúzópróbának. Ezúttal az iPhone 11 Pro a szenvedő alany, melyről az Apple azt állítja, nem csupán hardveresen erős, hanem a gyűrődést is bírja. Lássuk, mire megy egy kalapáccsal szemben.


A specifikációk szerint az iPhone 11 Pro és Pro Max igen ellenálló kijelzőt kapott, egyebekben pedig IP68 minősítéssel bír, tehát 4 méteres mélységben 30 percig kell bírnia a víz alatt. Mindemellett nem árt neki sem a kávé, sem a szénsavas ásványvíz, ami azért fontos, mert ezek löttyennek rá a legtöbbször a hétköznapi használatban. Aki végignézi a videót, láthatja, hogy ettől függetlenül viszonylag hamar reped a kijelző, ugyanakkor elég ritka az, hogy egy kalapács essen az eszközre. Tehát a mindennapokban előforduló apróbb behatásoknak vélhetően tényleg jól ellenáll. Maga az OLED kijelző a Super Retina XDR nevet kapta, és az Apple szerint kiemelkedő HDR élményt nyújt filmek és nagyfelbontású videók esetében, akár 1200 nit fényességgel. Ettől függetlenül elég sokan csak mosolyognak azon, hogy a gyártó mindezt újdonságként próbálja előadni, de ebbe most ne is menjünk bele.

Címkép: skeeze – Pixabay

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?