Európába jön a Realme X2 Pro csúcsmobil

A Realme neve egyelőre keveseknek ismerős Európában, azonban a helyzet hamarosan változik. A gyártó elismerte a prémium X2 Pro csúcsmobil létezését, elindította az EU-s weboldalát, majd több kedvcsinálót közzétett, és bejelentette, hogy október 15-én, Madridban tartja meg az új csúcsmobil bemutatóját, ezzel pedig megérkezik az európai piacra.

Azt is megszellőztette a cég, hogy Snapdragon 855 Plus chipre és 64 megapixeles fő szenzorra, négy hátlapi kamerára számíthatunk. A kamerarendszer ultraszéles és portréfotókat, makrófelvételeket és 20x-os zoomot is támogat majd. Az extralistán lesz a 90 Hz-es kijelző is, valamint a Dolby Atmos-képes sztereó hangszórópár.


A Realme ezzel egyszerre a leggyorsabb, Európában elérhető töltést is ígéri, valószínűleg 50 wattos VOOC technológiáról van szó. Vagyis nagyon ígéretes a készülék, ráadásul az ára is kedvezőbbnek ígérkezik, mint amennyibe a top gyártók legjobb ajánlatai kerülnek.

Fotó: Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?