Így néz ki belülről az ASUS ROG Phone II

A szakértők egyetértenek abban, hogy az ASUS ROG Phone II a jelenlegi legjobb gamermobil a piacon, és ami azt illeti, a csúcsmobilok mezőnyében is megállja a helyét, leszámítva a kamerákat. 

Mivel dizájnos külsőt kapott, és aktív hűtése is van, ezért nem véletlen, hogy Zack Nelson, a JerryRigEverything csatorna tulajdonosa is letesztelte a készüléket. Most pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy darabokra szedje, és megnézze, mi van belül.


A fém szellőzőrács miatt különleges alakja van a védőüvegnek, ezért az átlagosnál nehezebb volt szétszedni az eszközt. Kiderült azonban, hogy a szellőző csak dísz leginkább.

A videóban felbukkan a 6000 mAh-s akkumulátor is, valamint egy nagy réz hőcső, amit felvágva folyadékot viszont nem találnánk (általában olyan kis mennyiségről van szó, hogy a vágás során azonnal elpárolog).

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?