eRosary: itt az intelligens rózsafüzér

Amit biztos nem láttunk jönni, az eRosary, mely nem más, mint rózsafüzér és okoskarkötő egyben. 

Manapság már nem lepődünk meg azon, ha valakinek a kezén nem csupán egy hagyományos óra ketyeg, hanem annak okosabbik változata. Számolja a lépéseket, pulzust, véroxigént mér, mutatja a beérkező hívásokat, leveleket, üzeneteket. Most azonban valami tényleg extrémnek számító érdekességet láthatunk, hiszen itt az okosrózsafüzér. Igen, tudjuk, meglehetősen furán hangzik, de tekintve, hogy mostanság éppen divat kereszténynek lenni, nem árt, ha kéznél van egy ilyen. Az eRosary is tud hasonlókat, de pluszban vallási funkciókkal is rendelkezik. Maga az eszköz Bluetooth 5.0-s kapcsolattal rendelhető az alkalmazásához, IP67-es, tehát por-és vízálló, vezeték nélkül tölthető.


Az áramellátást egy 15 mAh-s lítiom-ion akkumulátor adja, a karpánt pedig 10 fekete achát, és 11 hematit gyöngyből készült. A 110 dolláros kütyü a fitnesz feladatok mellett naplózza, hogy hányszor imádkoztunk, és segítséget is nyújt hozzá a Click to Pray alkalmazáson keresztül. Az applikáció hangos segítséggel, videókkal és képekkel támogatja a fohászkodást, melyből három eltérő típusú áll rendelkezésre. Van, általános, szemlélődő, és tematikus, jelentsenek ezek bármit is. Az alkalmazás figyeli a vallási ünnepeket, így semmiről nem maradunk le még akkor sem, ha esetleg összekeverjük a napokat. Tegyük hozzá, hogy azt még akár ateistaként is el lehet ismerni, hogy maga az eRosary okosrózsafüzér elég jól néz ki.

Címkép: Techeblog

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?