Doom Eternal: a pokol sajnos még várat magára

Úgy volt, hogy novemberben már itt a Doom Eternal, de az armageddon csak jövőre jön el. 

Nem túlzás azt állítani, hogy az id Software a videojátékok történelmének egyik meghatározó neve, így nem csoda, ha folyamatosan várjuk az érkezőben lévő címüket. A 2016-ban megjelent Doom megmutatta, hogy a csapat továbbra is profi abban, amit csinál, és már előre dörzsöltük a tenyerünket a Doom Eternal kapcsán, melyet a korábbi infók szerint novemberben kaptunk volna kézhez. Nos, a helyzet az, hogy mindenki nyugodjon le a…, mert majd csak 2020. március 20-án fog megjelenni a játék. Szemben a november 22-vel, ami még az idei E3-on hangzott el. A késésről a fejlesztők Twitteren tájékoztatták az érdeklődő közönséget.


Ahogy a szövegben olvasható is, az id Software csapata azt szeretné, ha a játékot teljes pompájában élvezhetnénk, ezért indokolt a késedelem. Tegyük hozzá gyorsan, a játékfejlesztés világában ez a szöveg általánosnak tekinthető, ha csúszásról van szó, de tételezzük fel a legjobbat, és tényleg csak ennyiről van szó. Azért pedig, hogy ne legyen túlzott hőbörgés, néhány apró részletet is megosztottak a bejegyzésben. Így többek között azt, hogy Switchre majd csak akkor érkezik a Doom Eternal, ha a főbb platformokra (PC, PS4, XO) már kigördült. A Twitter bejegyzés hozzászólásai alapján azonban az derül ki, hogy a rajongók inkább várnak még egy kicsit, csak ne kelljen Day1 patch-csekkel vergődni, és valóban kész játékot kapjanak.

Címkép: Cnet

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?