Mesterséges intelligenciát használ az Adobe Photoshop Camera alkalmazása

Az Adobe legújabb kamerás alkalmazása Androidra és iOS-re is meg lett írva, a neve pedig az, hogy Photoshop Camera. 

Az app az Adobe Sensei mesterséges intelligencia-alapú platformjára épít, így felismeri az objektumokat és automatikusan javasol beállításokat, szűrőket. Így még kreatívabb vagy érdekesebb képeket készíthetünk, ráadásul a rögzítés után is végezhetünk módosításokat.


A Photoshop szakértőit arra buzdítja a cég, hogy készítsenek egyedi szűrőket és lencséket az apphoz. Az Adobe ezzel a programmal nem akart semmit leváltani, inkább kiegészítené a meglévő ajánlatait.

A cél az, hogy a Photoshop Camera hatékonyabban aknázza ki a mobilos AI-képességeit, mint a gyári kamerás alkalmazások. A magánszféra miatt nem kell elvileg aggódni, minden művelet a készüléken történik. Egy jövőbeli eszközzel pedig azt is megmondja majd az Adobe, hogy egy fotót manipuláltak-e vagy sem. A Photoshop Camera már tesztelhető, de 2020 elején jelenik meg hivatalosan.

Fotó: Adobe

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?