Elindult a Techworld podcast!

Újabb fronton vagyunk elérhetők, ugyanis elindul a TechWorld  podcast, ahol mostantól hetente jelentkezünk új tartalommal. Állandó csapatunkat a főszerkesztőnk, Pandi Ágnes, a videósunk, Hámori Dávid és Haraszi Tibi, az Origo techbázisának vezetője adja, de meglepetés vendégek is bármikor befuthatnak.

A podcast részei elérhetők:


Spotify-on: https://tinyurl.com/vkwhzp7 és

YouTube-on is: https://tinyurl.com/vnc6gvv

Utóbbi felület előnye, hogy itt hozzá is tudtok szólni az anyagokhoz, ha kérdés, vagy ötlet van, mi pedig a soron következő adásban reagálunk is ezekre, szóval semmiképp ne tartsátok magatokban a gondolataitokat!

Az egészen friss, már-már ropogós új epizódban a fekete péntekről beszélgettünk. Kiderült, hogy ki mit vett eddig, mit tervez idénre, és az is, hogy mire érdemes odafigyelni akkor, ha valaki kifejezetten erre az időszakra időzítene valamilyen vásárlást. Illetve a házhozszállítás témájához érve felszínre tört néhány elfojtott élmény is – itt pedig szeretnénk külön köszönetet mondani minden futárnak, aki normálisan végzi a munkáját.

Nagyon fontos, és alig győztük hangsúlyozni az árösszehasonlító oldalak használatának fontosságát, amire itt is külön felhívnánk a figyelmet, akár Black Friday, akár bármilyen más, jól hangzó akció kelti fel a figyelmeteket.

Emellett készült egy korábbi, mondhatni pilot epizód is, az iPhone 11-ek megjelenésekor – bár ez a mai világban már nagyjából történelemnek számít…

A lényeg viszont az, hogy tartsatok velünk az új felületen is: hallgassátok, reagáljatok és kérdezzetek bátran, hiszen a Techworld podcast is nektek szól!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?