A McLaren Senna gépház olyan, mintha pályára termett volna

Elég csupán ránézni a McLaren Senna nevű számítógépre, és szinte érezzük, hogy szétveti az erő. 

A számítógépmodderek szép munkát tudnak végezni, ha értenek ahhoz amit csinálnak, és erre jó példa a McLaren Senna nevet viselő projekt is, ami nem véletlen lett így elkeresztelve. Elég egyetlen pillantást vetni a házra, és rögtön látható, miért az autósportból jött az elnevezés. A ház megjelenése már önmagában lenyűgöző, de érdemes megemlíteni a hardvereket is. Az AMD Ryzen 7 3800X nyolcmagos processzor mellett 32 GB Corsair Dominator Platinum RGB RRD4-3200 memória kapott helyet, a grafikai megjelenítést pedig AMD Sapphire Radeon RX5700 XT 8 GB videokártya szolgálja. Alaplapként a világ legrövidebb nevére esélytelenként pályázó MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi ATX AM4-re esett a választás. Akinek van ideje, tekintse meg a kétórás videót, ahol részletesen bemutatják a házat és az építés folyamatát.


Nem említettük még a merevlemezt, ami egy Seagate FireCuda 2TB, amire bőven fér játékból, filmből, vagy akármilyen más adatból, ami helyigényes. Az „alkotó” szerint az alap elképzelés az volt, hogy a hűtöközeg csövei és a bennük áramló folyadék olyan hatást keltsen, mint ahogyan az olaj áramlik a motorban. Ehhez kemény anyagból készült csöveket tervezett, de végül lágyabbakra kellett váltania, ám szerinte ez is hozza azt a hatást, amit kell. Mindent egybevetve teljesen elégedett azzal, amit létrehozott.

Címkép: Techeblog

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?