Ez Escobar Fold1 összehajtható telefon, melyet a kartellvezér biológiai testvére jegyez.

Kevés ember van a Földön, aki ne hallotta volna Pablo Escobar nevét, hiszen úgy mozifilm, mint sorozat is készült az egyszerre kegyetlen és adakozó bűnöző életéről. Van azonban egy biológiai testvére, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, aki törvényes munkával szeretne jövedelmet szerezni. Ez pedig az Escobar Fold1 nevű, összehajtható telefonban materializálódik. A tervek szerint 100.000 példányban gyártott készülék egészen elfogadható áron kerülhet a birtokunkba, hiszen a 128GB/6GB modell 349 dollár, míg az 512GB/8GB valamivel drágább, 499 dollár. Érdemes egyébként ellátogatni az Escobar Fold1 oldalára, ahol rendesen tetten érhető a kartell-érzés, hiszen lenge öltözetű, csinos leányzók mosolyognak elégedetten a telefonnal a kezükben. Igaz, magáról a telefonról nem tudunk meg szinte semmit, csak annyit, hogy vélhetően fehérneműben illik vele pózolni.

Ami a paramétereket illeti, a pénzünkért Escobar úrtól 2,8 GHz-es nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 8 CPU-t, 7,8 hüvelykes AMOLED FHD+ kijelzőt, 12/20 megapixeles dupla kamerát, és 4000 mAh-s akkumulátort kapunk. Az Escobar Fold1 tervezését a tengerentúlon végezték, míg a gyártásra Hong Kong lett kijelölve. Az alapító Escobar-testvér szerint az elsők között gyárt összehajtható telefont, és a költséghatékony gyártásnak, valamint a forgalmazók barátságos együttműködésének köszönhetően alacsonyan tudja tartani az árakat.

Kérdés persze, hogyha mi telefongyártók vagyunk, és bekopogtat hozzánk az Escobar família egyik tagja, akkor merünk-e olyan árakat mondani a gyártásra, amivel felingerelnénk őt? Egyebekben pedig kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy vajon miként reagál a közönség a termékre, és lesz-e olyan, aki elégedetlen vele, ezért vissza követeli a pénzét. Ja, és melegítőt is lehet ám kapni!

Címkép: Escobar Inc