Instagram: ilyen, amikor apa széttrollkodja a fiókodat

A 15 éves lány választhatott, és inkább beengedte az apját az Instagram fiókjába. Vélhetően már bánja, bár a követők száma szépen gyarapodik. 

Akkor, amikor a gyerekek a világhálón keresztül bármihez pillanatok alatt hozzáférnek, a szülők szabályozó szerepe nagymértékben felértékelődik. Oda kell figyelni már arra is, hogy a 6 éves gyereknek nem feltétlen kellene a Grand Theft Auto V-tel játszania, de a kamaszkorban lévőknél fontos a közösségi oldalakat is szemmel tartani. Ezt gondolhatta Tawnya Ford és Larry Sumpter is, mikor úgy döntöttek, ideje megszabályozni 15 éves lányukat, Madelynnt.


https://www.instagram.com/p/B4x-8QLnNtl/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Erre azért került sor, mert a lány az otthon érvényes feltételek ellenére kiosont a lakásból, hogy egy ottalvós bulin vegyen részt. Miután a turpisságra hamar fény derült, a szülők két opciót állítottak a lány elé. Az egyik az volt, hogy egy teljes hónapra elveszik a telefonját, a másik pedig az, hogy hozzáférést kapnak az Instagram fiókjához két hétre. Madelynn az utóbbira szavazott, melynek következtében hamarosan tízezerrel bővült a követőinek száma, köszönhetően apja kreativitásának.

https://www.instagram.com/p/B5RC0WfnwyK/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

A 43 éves férfi ugyanis elég komoly ámokfutásba kezdett, de a szó jobbik értelmében. Többek között olyan képet is felrakott, ahol szűk topban és szőke parókában pózol, míg egy rövid videón az autóban énekel. Egy tinédzser szemszögéből persze lehet, hogy mindez nem túl vicces, és lehet, hogy most azt gondolja, inkább jobb lett volna az egyhavi telefonelkobzás.

Címkép: The Verge

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?