Egy hatalmas tégla lesz az Xbox Series X

Az Xbox Series X első látásra olyan, mintha egy gerendából vágták volna le, és utána lefújták feketére. 

Kicsit nehéz helyzetben van a Microsoft a saját konzoljával, hiszen a PlayStation 4 egyértelműen jobbnak bizonyult, mint az Xbox One. A jövőre megjelenő Xbox Series X megpróbál változtatni a számokon, és talán a kinézet is azt erősíti, hogy most valami mást kapunk. A The Game Awards 2019-en bemutatott konzol a gyártó szerint a leggyorsabb és legerősebb eszköz lesz, de ezt korábban is el lehetett mondani az éppen aktuális generációról. A Microsoft rittyentett egy rövid bemutatót is az újdonságról, bár ebben inkább a hangulatra mennek, semmint arra, hogy konkrétan mit is tud majd a tégla.


Tény, hogy a forma merőben új megközelítés a korábbiakhoz képest, főleg azért, mert az Xbox Series X álló helyzetében egyértelműen szakít a hagyományokkal. Kérdés, hogy ezt mennyire fogják szeretni a felhasználók, hiszen ebben a pozícióban az eszköz lehet, hogy sérülékenyebb, amennyiben olyan otthonba kerül, ahol agresszívebb játékos lakik. Bemutatkozott az új kontroller is, ahol a megszokottakhoz képest talán az lehet az érdekesség, hogy a D-pad és a bal oldali joystick helyet cserélt. Arról, hogy konkrétan mikor fog megjelenni, napra pontos dátum nincs, mint ahogyan az ára sem ismert. Az viszont már tudható, hogy például a Senua’s Saga: Hellblade II biztosan megjelenik rá.

Címkép: GameSpot

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?