Olcsó és vezeték nélküli a Realme Buds Air fülhallgató

Nemrég hivatalosan is bemutatkozott a Realme Buds Air, egy új, nagyon agresszív árazású vezeték nélküli fülhallgató. Ami többek között azért is érdekes, mert a gyártó egyre nagyobb erőkkel próbál jelen lenni Európában is. 

A vezeték nélküli fülhallgatókhoz egy műanyag tok jár, ami szintén vezeték nélkül tölt, automatikusan csatlakozik, és a Google gyorspárosítási protokollját is támogatja.


Az új termék belsejében egy speciális R1 chip garantálja Bluetooth 5.0-n keresztül a szuper alacsony válaszidőt, a gaming mód pedig 120 milliszekundumra csökkenti a késlekedést, ami a tipikus idő közel fele.

A fülhallgatók két mikrofonnal dolgoznak, az egyik a hívás közbeni zajszűrésért van. A szenzoroknak hála automatikusan leáll a zene, amikor levesszük az eszközt, a vezérlést pedig érintős felület segíti. Egy töltéssel 3 órát, tokkal együtt akár 17 órát is bírnak a fülhallgatók, amelyek fehérben, sárgában és feketében, 50 eurónak megfelelő összegért lesznek vihetőek.

Fotó: Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?