Belefulladt az érdeklődésbe a Motorola Razr

A Motorola Razr annyira érdekes az emberek számára, hogy nem is jelenik meg időben. 

Az idei év egyik legfontosabb bejelentése volt a Motorola Razr, és úgy tűnik, ezt nem csupán a szaksajtó, hanem a felhasználók is így gondolják. A telefon iránt ugyanis akkora az érdeklődés, hogy az még a gyártót is meglepte, így kénytelenek a megjelenést későbbre halasztani. Gyárilag az előrendelés december 26-án, míg a megjelenés valamikor januárban lett volna esedékes, ám az előrendelések intenzitása túlmutat a készleteken. Azt nem tudni pontosan, hogy mikorra tolódnak el a dátumok, de a Motorola úgy fogalmazott, hogy nem kell jelentős késésre számítani az eredeti időpontokhoz képest.


Kép: Chinadaily

Mindez arra utal, hogy a cég szeretné elkerülni azt a kellemetlen állapotot, ami olyankor áll elő, mikor a vásárlók a megjelenés időpontjában rohamot intéznek a boltok ellen, és rengetegen azzal találkoznak, hogy nincs készleten a keresett termék. A gyártó a közleményében úgy fogalmazott, hogy a novemberi bejelentés óta a Razr páratlan izgalmat és érdeklődést váltott ki a fogyasztók körében. A kereslet a vártnál magasabb, és ezért a Motorola úgy döntött, módosít az előrendelések és a megjelenés időpontján, hogy jobban megfeleljen a vásárlói igényeknek. A telefon érdekessége leginkább az, hogy összecsukható, ami önmagában nem nagy mutatvány, ám ezzel egy régi modelljük iterációját dobják piacra.

Címkép: Pressreels

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?