A Netflix egyik csúcssorozata a Stranger Things, ami kiváló alapot nyújt egy flippernek. Jöhetne is ide rögvest.

Van a világban egy Stern Pinball nevű cég, amelyik többek között azzal foglalkozik, hogy zseniális flippereket dob piacra. Ők jelentették be a Stranger Things ihletésű asztalt, mely hangulatában a nyolcvanas évek nosztalgiáját idézi. A potenciális vásárlók három eltérő kivitelből választhatnak, így lesz majd, Pro, Premimum, és Limited Edition.

Kép: Destructoid

Ám bármelyik kerüljön is új gazdához, értelemszerűen mind a Stranger Things hangulatot hordozza, csak eltérő extrákkal megspékelve. A Premium és a Limited Edition mindegyike rendelkezik egy beépített projektorral, ami különféle animációkat és képeket vetít az asztalra. Szintén ez a két kivitel rendelkezik egy olyan extrával, ami az asztal közepén rámpává alakulva a Demogorgont. Sejthető, hogy egy ilyesfajta mulatság nem túl olcsó, ezért ha megnézzük az árakat, azt látjuk, hogy a legkevesebb pénzbe kerülő Pro is 6100 dollár.

Kép: Stern Pinball

Ami a cikk írásának pillanatában 1,8 millió forint, és tegyük hozzá, ez a javasolt fogyasztói ár, tehát simán lehet több is. Aki inkább a Premiumra áhítozik, annak 7699 dollár (2,3 millió forint) kell a kasszánál hagyni. A Limited Edition tulajdonjogáért 9099 dollárt (2,8 millió forint) kell kicsengetnünk. De nem csak a Netflix sorozatával kapcsolatos asztalt találunk a gyártó oldalán, érdemes azt jobban is átkutatni, mert van ott minden.

Címkép: Stern Pinball