Ezért lehet Keanu Reeves a Star Wars mozik szereplője

Keanu Reeves úgy forgatja a fénykardot, mintha már az oviban is ez lett volna a jele. Csak éppen egy olyan filmben teszi ezt, aminek semmi köze a Star Warshoz. 

Miközben a fél világ azon vitatkozik, hogy vajon mi értelme volt a Skywalker Kora című újabb Star Wars filmet bemutatni, történnek érdekes dolgok a filmvilág egyéb címeinél is. Így többek között a Keanu Reeves által fémjelzett John Wick: 3. felvonás körül, ami lényegesen jobban sikerült a saját sorozatán belül, mint a J.J. Abrams fémjelezte alkotás. Egyebekben pedig, mivel korábban már pletykák szintjén felmerült, hogy Keanu Reeves esetleg feltűnik valamelyik Star Wars epizódban, most megnézhetjük, hogyan bánik a fénykarddal.


A színész és ellenlábasai kezébe az Immersion VFX adta a jedik és sithek eszközét, utalva ezzel arra, hogy Reeves játszhatja Darth Revan szerepét egy következő trilógiában. A vizuális effektekkel ügyesen zsonglőrködő stúdió az akciófilm jeleneteinek minden lőfegyverét, kését, kardját lecserélte fénykardokra. Mivel az egész nem más, mint egy gondolatkísérlet, ne is keresgessük benne a bakikat. Az egész így jó, ahogy van. A Keanu Reeves nevéhez rendelt Darth Revan egyébként egy kiváló Jedi lovag volt, aki aztán különböző fordulatok mentén mégis Sith Nagyúr lett. Láttunk már ilyet a sorozatban korábban is, és tudjuk, akár Jedi, akár Sith az ember, bármikor képes megtalálni a benne rejlő jót vagy rosszat.

Címkép: Techeblog 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?