Már megint egy robotporszívó játszott Reszkessetek betörőket

A család békésen tévézett, mígnem a robotporszívó mindenkire a szívbajt hozta. 

Az sosem jó, amikor furcsa zajokat kezdünk el hallani a házban, hiszen az addig oly megszokott és nyugodt környezetünk hirtelen megtelik bizonytalansággal és cseppnyi félelemmel. Valami hasonlót élhetett át Észak-Karolinában egy házaspár, akik békésen tévézgettek este a hálószobájukban, mikor fura zajra lettek figyelmesek. Thomas Milam, aki a háztartásban férjként és apaként veszi ki a részét a dolgokból, tárcsázta a rendőrséget, mondván, egy betörő van a házukban. Miközben várták a hatóság megérkezését Thomas korábbi katonai múltját felidézve igyekezett felkészülni egy lehetséges kézitusára az illetéktelen behatolóval.


Kép: Roomba S9+ robotporszívó, Digital Trends

Végül erre nem került sor, és miután megérkeztek az egyenruhások, hamar kiderült, mi okozta a Reszkessetek betörők szituációt. Nem más, mint egy Roomba robotporszívó, ami Milamék két nappal azelőtt vásároltak. Mindez azért lepte meg nagyon a családot, mert az eszköz anélkül állt neki a munkának, hogy arra időzített formában utasítást kapott volna. A zajokat pedig azért hallhatták, mert a robotporszívó a lépcsőfordulónál kissé beszorult, így folyamatosan nekiment valaminek, hogy kiszabaduljon. Nem szabad azt hinni, hogy a Milam házban történt esemény egyedi dolog lenne, hiszen csak az idei évben is hallhattunk már olyasmiről, hogy valaki szintén egy hasonló eszköz miatt vélt rablókat felfedezni a házában.

Címkép: VSO

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?