Így dolgozik majd a Huawei P40 Pro kamerája

Bár a Huawei P40 Pro később jön, mint a Samsung Galaxy S20 széria, egy ideje erről is özönlenek az információk. Sajnos azonban még a renderelt képek is ellentmondanak egymásnak: az egyik esetben négy, a másikban öt hátlapi kamerát látunk és mondanak. Mi folyik itt?

Valójában mindkét verzió és kép hiteles(nek tűnik). A Huawei ezúttal kettő helyett három prémium mobillal jelentkezik majd, az Apple-höz és a Samsunghoz hasonlóan. A P40-et a P40 Pro és a P40 Pro Premium Edition egészítik majd ugyanis ki. Ez utóbbi kap majd öt hátlapi kamerát, külön leges periszkóplencsével, ami 10x-es optikai zoomot tud. A P40 Prónál pedig marad az 5x-ös optikai zoom.


Az ultraszéles kamera mindegyiknél 18 milliméteres lesz, a P40 Pro Premium hátuljára makrókamera és ToF szenzor is kerül, a P40 Prónál a külön makrókamera elmarad. A sima P40 pedig 17 milliméteres, 40 megapixeles ultraszéles és 3x-os optikai zoomra képes, 8 megapixeles telefotós szenzorokkal egészíti majd ki a fő, 52 megapixeles kamerát.

Fotó: Evan Blass

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?