Egyre több kiállító offolja a legnagyobb vizuális B2B expót a vírus miatt

Még van egy hét a buliig, de már a kiállítók 20 százaléka visszamondta a részvételt az ISE 2020 rendezvényen. Durva.

Tombol a koronavírus járvány, ami úgy hiányzott a világ legnagyobb üzleti-, professzionális-, orvosi- és ipari kijelzőkre fókuszáló kiállításának, mint egy kiadós frász. A 2020 február 11-14 között megrendezésre kerülő amszterdami eseményre ugyanis 80 000 látogatót és 1300 kiállítót vártak, de már biztos, hogy ennél sokkal kevesebben lesznek. A szervezőktől kapott infók értelmében eddig a kiállítók 20 százaléka mondta vissza a részvételt a járványra hivatkozva, köztük rengeteg kínai cég, és olyan nagyágyú is, mint az LG.


Ez utóbbi azért is lehet különösen fájó a szervezőknek, mert hagyományosan a dél-koreai cég szokta felépíteni az egyik leglátványosabb standot, olyan installációval, ami már magában képes arra, hogy bejuttassa az eseményt a kommersz médiába is. Még van néhány nap a rajtig, nem lennénk meglepve, ha még többen maradnának távol idén Amszterdamtól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?