Kinyírhatja a koronavírus az év legfontosabb mobilkiállítását

Több cég sem vesz részt az MWC-n, köztük olyan nagyágyúk, mint az LG és a ZTE is visszamondták a szereplést.

Tombol a koronavírus járvány, és bár állítólag megvan már a gyógyszer, még távol vagyunk attól, hogy az emberiség legyőzze végleg a kórságot. Egyre nagyobb a pánik, és még az is előfordulhat, hogy a vírus kinyiffantja idén az esztendő legnagyobb, legfontosabb mobilkiállítását.


A hagyományosan február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress mostanra megkerülhetetlen rendezvénnyé vált az iparágban. Itt mutatja be a legtöbb cég a friss, adott évre szánt újdonságait, és persze iszonyú sok üzlet is megköttetik. Viszont a váratlanul kitört járvány idén felboríthat mindent. Eddig már több cég, köztük az LG és a ZTE is jelezték, hogy nem mennek el az MWC-re a terveikkel ellentétben. És jó eséllyel ez még csak a kezdet, hiszen van még egy csomó idő a kapuk megnyitásáig, addig még rengetegen meggondolhatják magukat, sőt még az is benne van a pakliban, hogy lefújják az egész partit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?