Kedvező árakra vágynak az új konzolok leendő vásárlói

A játékiparban veteránnak számító Ed Boon nemrég egy szavazást indított a Twitteren. Arra volt kíváncsi, hogy a következő-generációs konzolok háborújában a vásárlók számára mi a legfontosabb. 

A szavazáson a kedvező vételárat, a jobb grafikát, az exkluzív játékokat és az előző-generációs játékok támogatását lehetett választani. Több mint 50 000 ember szavazott, vagyis az eredményekre illene, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X gyártói is odafigyeljenek.


Az emberek 37,5 százaléka kedvező vételárat akar, a második legnagyobb tábor pedig 30 százalékban az előző-generációs támogatásra szavazott. A jobb grafika 19,2 százaléknak, az exkluzív címek 13,2 százaléknak volt a legfontosabb. Vagyis mindez jól mutatja, hogy a fogyasztók eléggé árérzékenyek, és szeretnék megtartani a korábbi játékaikat is. A Sony és a Microsoft eközben továbbra is hallgatnak az új konzoljaik leendő vételárairól.

Fotó: LetsGoDigital

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?