Nevetségesen drágák az Eurocom új laptopjai

Sokan vannak, akik egyszer csak azt érzik: ideje lenne lecserélni az asztali gamer-PC-t egy hordozhatóbb laptopra, még ha az nagyobb is.

Sok gyártó készít ezért ilyen laptopot, és a bivalyerős konfigok terén élen jár az Eurocom is. Itt van például az új Sky X9C és Tornado F7W, ezek akár egy szervert is le tudnak váltani, hiszen maximum 28 TB NAND flash tárhelyet kínálnak.


Az ultraprémium laptopok három M.2-2280-as férőhelyet és két 2,5 hüvelykes meghajtóhelyet kínálnak, 10 700 dollárért így három 4 TB-os NVMe SSD és két 8 TB-os SATA SSD építhető be. Aki Core i9-9900K processzort és 128 GB DDR4-es RAM-ot, valamint két GeForce RTX 2080 videokártyát is akar a 17,3 hüvelykes, 4K-s kijelző mellé, annak már 20 500 dollárt kell fizetnie.

Portokból sincs hiány: a Sky X9C-n például két USB 3.1 / Thunderbolt 3, öt USB 3.0, két miniDisplayPort 1.3, egy HDMI 2.0, két Ethernet és jackcsatlakozó van, kártyaolvasóval és Sound Blaster X-Pro Gaming hangkártyával. Ehhez pedig már 780 wattos külső táp is dukál.

Fotó: Eurocom

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?