Baby Yoda: elég furcsára sikerült a mozgó játékfigura

Nem arról van szó, hogy a mocorogni képes Baby Yoda riasztó lenne, hanem valamiért kicsit természetellenes, ahogy izeg-mozog. 

A Mandalorian egyértelmű csúcsszereplője Baby Yoda, aki ebben a sorozatban még messze nem az a bölcs, kissé már öreg és szenilis figura, akit a Star Wars egyéb részeiben láthattunk. Hiszen még éppen csak a világra jött, értelmes szavai nem annyira vannak, inkább babamódon cukiskodik, ami egyébként érthető, hiszen bébi. A Hasbro elkészítette a fizikai játékfigurát, ami nem csupán egy sima plüss, amit gyömöszölhetünk, és ha nem figyelünk, pillanatok alatt szétmarcangolja a kutya. Hanem mozgatja a fejét, a füleit, mosolyog, lecsukja a szemét, és édesen gügyög.


https://youtu.be/SBgosi7qLqs

Ami talán kissé furcsává teszi, hogy valahogy természetellenesek a mozdulatok, bár lehet, hogy ez a gyerekeket nem zavarja. Persze az is lehet, hogy a darabos mozdulatok mindössze tisztelgést jelentenek a régi trilógia Yodája előtt, akit még nem számítógéppel állítottak elő, hanem fizikailag kellett mozgatni a filmben. Akinek esetleg máris birtoklási vágya támadt, annak érdemes tudni, hogy ősznél hamarabb nem dobják piacra, sőt, az Amazon listáján december 15 szerepel. Az ára 60 dollár, ami valahol 18.000 forint környékét jelenti, függően attól, hogy a forint éppen merre indul aznap a vándorútján. Az is lehet, hogy a Baby Yoda figura akkor kerül majd a boltokba, amikor a The Mandalorian következő szériája, vagyis októberben.

Címkép: Nerdist 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?