OLED-kijelzőt kapott az átalakítható Lenovo ThinkPad X13 Yoga

A T szériához hasonlóan a Lenovo a kisebb ThinkPad X sorozatot is felújította. A Lenovo ThinkPad X13 a folytatása a ThinkPad X390-nek és X395-nek, míg a ThinkPad X13 Yoga a ThinkPad X390 Yoga utódja. 

Mindkettő kapott vPro-val támogatott Intel Comet Lake processzort, csak a sima X13 lesz elérhető AMD Ryzen Pro 4000 processzorral is. Vagyis a ThinkPad X13 Yoga csak Intel chippel lesz vihető. Dizájnban nem változtat a gyártó, tartja az elődök stílusát. Ennek ellenére nem csak a CPU-k újak, a képernyő mindkettőnél 500 cd/négyzetméter fényerejű, full HD-s és ePrivacy szűrőt is kap. A 13,3 hüvelykes modellbe 4K-s OLED-panel is kérhető, ez csak a Yoga verzióba.


Értelemszerűen a ThinkPad X13 az elérhetőbb alternatíva, ez már 849 dollártól vihető lesz a második negyedévben. A ThinkPad X13 Yoga vételára eközben 1099 dollártól indul majd.

Fotó: Lenovo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?