Még izmosabb lett a Xiaomi Mi 10 Pro

A Mi 10 és a Mi 10 Pro bár még csak Kínában jelent még meg, már most hatalmas sikert hoztak a Xiaomi számára. Időközben meg is érkezett az első nagy szoftverfrissítés az új csúcsmobilokra, amely számos újdonságot hozott, illetve az Adreno 650 GPU-nak is adott új drivert. 

Ez alapvetően nem lenne túl érdekes változtatás, azonban az új meghajtóprogram lehetővé tette, hogy a Mi 10 Pro még jobb teljesítményt nyújtson, és az AnTuTu v8-ban egyből rekordot is döntött a mérések során. A készülék több mint 610 000 pontot szerzett, persze ez egy szintetikus teszt, tehát a gyakorlathoz sok köze nincs. Azért mégis érdekesek ezek a mérések, és az is, hogy a Mi 10 Prót hűtőpadra kapcsolták és hűtőben is tesztelték a benchmark során.


Szokás szerint nem kellett sokat várni azért az újabb rekorddöntésre, de furcsa mód a Mi 10 Prót épp a Xiaomi taszította le a trónról, méghozzá a Black Shark 3 Pro 5G-vel, 620 952 ponttal.

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?