Elgurult a Black Shark 3 kameráit tervező mérnökök gyógyszere

A Xiaomi Black Shark 3 gamermobilja igen figyelemreméltó hardvereket kapott, persze kamerában nem dönt majd rekordokat. De azért kitalált valamit a gyártó, amivel ilyen téren is magára vonhatja a figyelmet. 

A 64+13+5 megapixeles hátlapi kamerarendszer önmagában nem számít érdekesnek. Az viszont annál érdekesebb, hogy a készülék képes rá, hogy négy darab 64 megapixeles fotót kombináljon. Persze a 13 824 x 18 432-es felbontású fotók elkészítése sok időt vesz igénybe, konkrétan 10 másodperc alatt rögzít 1 fotót az eszköz. Ráadásul a kép mérete több mint 100 MB lesz.


Mondani sem kell talán, hogy ez több szempontból is gond. A sima és a Pro verzió 128 és 256 GB tárhelyet ad, ami nem bővíthető, 100 MB-os fotókkal ez a hely gyorsan betelhet OTG-s pendrive nélkül. A másik probléma pedig az, hogy a sok idő és nagy fájlméret ellenére a fotó minősége senkit nem kápráztat majd el, sőt: Ice Universe szerint olajfestményre hasonlít a végeredmény.

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?