Nokia 5.3 lesz a Nokia 5.2-ből

A HMD Global egyik legizgalmasabb újdonságának tűnt az elmúlt hetekben a Nokia Captain America, legalábbis a fejlesztési kódneve alapján mindenképp. Nokia 5.2-ként már kevesebb embert hozott lázba. 

Úgy volt, hogy az idei MWC-n debütál, de az elmaradt. Ettől függetlenül a HMD Global azért bemutatja az új mobilt, de nem Nokia 5.2, hanem Nokia 5.3 néven. Ez lesz a TA-1234, ami dual-SIM-es, 6,55 hüvelykes, 18,5:9 képarányú kijelzővel rendelkező eszköz.


Benne Snapdragon 660 vagy 665 chip dolgozik majd 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, a vételára pedig 180 dollár lehet. Az előlapra egy 8 megapixeles kamera jut, hátra pedig egyenesen négy. Sajnos a pletykák szerint a 16, 5, 8, 8 megapixeles egységektől nem sok jóra számíthatunk, csak belépőszintű minőségre. A 4000 mAh-s akkuval szerelt Nokia 5.3 március 19-én debütálhat.

Fotó: Pocketnow

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?