Call of Duty Warzone: és mostantól ember embernek farkasa

A Call of Duty Warzone frissítésével érkezett egy olyan játékmód, amiben végre mindenki lőhet mindenkire (is). 

A Call of Duty Warzone március 11-én startolt, és a tömegek rögvest rávetették magukat, de akik Chuck Norris módjára inkább a magányos farkas harcmodor hívei, azoknak eddig kényelmetlen lehetett a csapatos összecsapás. Ennek az áldatlan állapotnak vet véget az a frissítés, mely elhozta a szóló módot, ami nagyjából annyit tesz, hogy mindenki mindenki ellen indul harcba. Ahogy a játék blogoldala fogalmazott, „három már tömeg”, ezért most itt van az a játékmód, ahol mindenki csak magáért felel. A Solo játékmód lényege, hogy Verdansk területe felett ugrunk ki a gépből, és a szokásos Battle Royal szabályok mellett kell túlélnünk, lehetőleg minél több, vagy az összes játékostársunkat.


Kép: Activision

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy pusztán 149 másik fotelharcosnál kell ügyesebbnek lennünk, mert akit lelőnek, az már megy is a Gulágra, csak a Call of Duty Warzone Solo esetén nincs onnan visszatérés az adott fordulóban. Ezt a játékmódot tehát leginkább azok fogják komálni, akiknek a másik két csapattárs inkább kolonc volt, mint segítség. Akik viszont jobban szeretnek bandában harcolni, azoknak lehet, hogy túl nagy stressz lesz majd a mindenhonnan leselkedő veszély. A blogbejegyzés ad néhány tippet a túléléssel kapcsolatban, de ezek normál játékosaggyal is viszonylag egyértelműek, szóval jobb lehet, ha mindenki fogja magát és hopp, beugrik a mélyvízbe.

Címkép: Activision 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?