Ilyen a Windows 10 új Intézője

Panos Panay, a Microsoft termékigazgatója szerette volna megünnepelni azt, hogy a Windows 10-et már 1 milliárd alkalommal telepítették, ezért megosztott egy rövid videót arról, hogy milyen lesz az új Windows 10. 

A klipből kiderül, hogy milyen változtatásokra számíthatunk. Alapvetően az új dizájn az úgynevezett Fluent dizájnt követi, ez alapján szabják át a kezelőfelületet, a Start menüt és az Intézőt.


A látottakból kiderül, hogy sötét és világos témát is kapunk, mindkettő egységes, egyszerűsített és színben is harmonizáló lesz, míg az Intézőt a KDE inspirálhatta. Ez utóbbinál eltűnik a címsor, oldalt pedig jobban integrálják a Google Drive-ot és a OneDrive-ot. Az élő csempéket nem erőlteti tovább a Microsoft, azt viszont még nem tudni, hogy ezek a nagy módosítások mikor jönnek a Windows 10-be. Egyelőre az insider buildekben sem kaptak helyet.

Fotó: Engadget

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?