A vártnál is olcsóbb lehet az iPhone 9?

A koronavírusjárvány rengeteg stratégiát és menetrendet felborított a tech szektorban is, és az Apple is állandóan módosítja a terveit. 

Mostanra be kellett volna mutatkozzon például az iPhone 9, de a járvány miatt sokáig úgy nézett ki, talán sosem dobják piacra. Állítólag nemrég összeült az Apple vezetése, és döntöttek: április 15-én hivatalosan is bemutatják az olcsóbb és kompakt iPhone 9-et. Azt nem tudni, hogy online rendezvény keretében vagy csak egy sajtótájékoztatót adnak ki.


Az viszont tiszta sor, hogy riválisa bőven lesz az Apple termékének: most is sok jó középkategóriás androidos mobil van (vagy olcsóbb tavalyi csúcskészülék), de április 14-én jönnek a OnePlus 8 mobilok, április 15-én pedig a Honor 30 és Honor 30 Pro. Idővel a Google Pixel 4a is megérkezik. Az Apple állítólag 349 vagy 399 dolláros indulóárral akarja felvenni a harcot a középmezőnyben. Az iPhone 9 az iPhone 8 dizájnját kapja meg, de modern csúcshardverekkel.

Fotó: Expert Reviews

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?