A Honor 20-as szériája erősen jóárasított lett

Aki most venne egy nagyobb tudású okostelefont, de nem akar többszázezer forintot kiadni érte, annak érdemes figyelnie! A Honor 20 modellek, most igen akciósak lettek!

A koronavírus okozta világjárvány nagyon sok mindenre volt hatással az elmúlt hetekben, köztük sajnos nem utolsó sorban az emberek általános gazdasági helyzetére is. A világon nagyon kevés olyan gazdasági terület van, ami érintetlenül maradt volna és sajnos az érintetteket biztosan nem pozitív irányba lökte a dolog. Ennek folyományaként az emberek nagy része vagy eleve kevesebb pénzzel rendelkezik, tekintve, hogy nem volt elég megtakarítása és a bevételei csökkennek, vagy minimum kivár, így visszafogja a költéseit. Jelenleg tehát azok vannak a legrosszabb helyzetben, akik valamiért kénytelenek mégis valami komolyabb kiadást eszközölni, például új okostelefon vennének. Persze egy új okostelefon nélkül nyilván lehet élni, de ha valaki már eleve elhatározta, hogy mostanában cserél, vagy pont most ment tönkre a régi modellje, akkor ez nem választás kérdése. Lehet viszont választás kérdése, hogy milyen modellt vesz.


Olcsóbb csúcsmodellek

Akinek fontos, hogy a telefonja gyors legyen, a kamerája kiváló képeket készítsen és az összeszerelés minősége se legyen “kétpálcás”, annak nem sok mozgástere van. A csúcskészülékek közt kell körülnéznie, ami bizony manapság 3-400 ezer forintos kiadást jelent, ami amúgy sem egy könnyed mozdulat, a jelenlegi helyzetben viszont egyenesen fájdalmas lehet. Vannak viszont alternatívák. Egyrészt óvatos kompromisszumokkal (gyengébb kamera, kevesebb memória) nagyon szépen farigcsálható az az árcédula. Másrészt vannak olyan “feltörekvő” kínai gyártók, akik már nem annyira feltörekvők, hiszen elég kiforrott készülékeket tesznek le az asztalra, ugyanakkor az árazás tekintetében egyelőre meglehetősen visszafogottaknak nevezhetőek. Ilyen például a Honor is, amelynek telefonjairól mi is sokszor írtunk, sőt videót is készítettünk róla:

Most még olcsóbbak!

Nos a Honor ezúttal egy nem mindennapi akciót hirdetett, a 20-as szériáját ugyanis elég durva kedvezménnyel árulja. Ez pedig azt jelenti, hogy mind a Honor 20 Lite, mind a Honor 20, de még a Honor 20 Pro is egy szemmel nagyon is jól látható összeggel lett olcsóbb, mint a kategóriájának szinte bármely más szereplője. Így pedig az “erősen ajánlott vétel” plecsnit nyerte el mindegyik telefon. De hogy ne csak ilyen “mosóporreklámos” rébuszokban beszéljünk, íme a tények:

https://www.facebook.com/honormagyarorszag/photos/a.1486469634956906/2584289401841585/?type=3

Ez azért egész erős ajánlat, nem?

Teljes értékű androiddal

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ezek a készülékek még a jelenleg is tartó amerikai embargó ideje előtt léptek a piacra, így a Honor 20-as széria minden telefonja teljes értékű Androiddal érkezik és természetesen a Google támogatásával (ez ugye leginkább a Google Play támogatás miatt fontos). Emellett a Honor 20 és 20 Pro készülékekre már a legfrissebb, 10-es verziószámú Android is elérhető.

Mindent összevetve tehát, aki épp most szeretne egy igazán jó okostelefon venni igazán jó áron, annak érdemes ellátogatnia az EMAG vagy az Extreme Digital webáruházába, mert itt találja meg az akciós készülékeket!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?