Pulzusmérős lett a Casio legújabb G-SHOCK órája

A Casio újabb és újabb órákat mutat be, amelyek ugyan nem a vérbeli okosóráknak állítanak riválist, ugyanakkor mégis rengeteg okos funkciót kínálnak. 

Ezúttal a G-SHOCK Move debütált, amely az első a szériában, amelyik már pulzusmérésre is képes az optikai szenzorának hála. A MIP-LCD kijelző egy külön részén jelennek meg az adatok. Az óra ezen felül képes a nyomás és a hőmérséklet érzékelésére, valamint iránytű is van benne. A gyorsulásmérőjének hála követi a lépések számát és a futás távolságát, de GPS is van benne a helyzet- és edzéskövetéshez.


A fitneszes tevékenységekhez is ideális, ugyanis méri a véroxigénszintet, ez a technológia is most először bukkan fel G-SHOCK órában. Az adatokat Bluetooth-on keresztül át is küldi az óra a G-SHOCK Move appba, hosszú távú elemzésre. Így a termék ideális azoknak, akik fitt formába szeretnének kerülni, és a folyamatot valamilyen kütyüvel követnék. Az új óra ára 399,99 dollár.

Fotó: Casio

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?