Ennyibe kerülhetnek az idei iPhone 12 mobilok

Folyamatosan a szivárgások az Apple iPhone 12 mobiljairól, és nemrég végre a konkrét vételárakról is lehetett hallani valamit. 

A jelek szerint a 6,1 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 12 Pro ára 999 dollár lesz, míg az iPhone 12 Pro Max 1099 dollárba kerül majd a maga 6,7 hüvelykes kijelzőjével. Vagyis Amerikában elvileg nem lesznek drágábbak az új prémium modellek, az 5G-támogatás ellenére sem.


Az olcsóbb és sima iPhone 12 modellek vételára 5,4 és 6,1 hüvelykes kijelzővel állítólag 649 és 749 dollár lesz. Ezek is kapnak majd 5G-támogatást és OLED-kijelzőt, valamint dupla hátlapi kamerát. A végső árak persze még bármikor változhatnak a megjelenésig, de annak valószínűleg sokan örülnének, hogy amennyiben nem is csökkent az elképesztően magas vételárain az Apple, legalább nem emeli azokat még tovább – az androidos gyártók így tettek az 5G-re hivatkozva.

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?