Így kér bocsánatot a Thunderbolt 3 hiányáért a Microsoft

A Microsoft a napokban állt elő a legújabb Surface eszközeivel, amelyeket a pletykáknak megfelelően a Surface Dock 2-vel kísért

Ez utóbbi dokkoló a válasz arra, hogy a Microsoft folyamatosan mellőzi a szakemberei által biztonsági kockázatnak tartott Thunderbolt 3 portot. És ezért nem lehetett nagyon sok külső gyártó dokkolóját használni a Surface kütyükhöz. Most viszont itt a Surface Dock 2 a Microsoft saját Surface Connect portjával, ami gyorsabb adatátviteli sebességeket kínál, mint az elődje, és USB-C portok is vannak végre rajta.


A Surface Dock 2 egyenesen négy USB-C portot ad, ebből kettőhöz külső monitor csatlakoztatható. Van két USB-A és egy Ethernet port is, jackcsatlakozó és Kensington-zár. Mindez 259,99 dollárba kerül, május 26-tól kapható, összességében elég drágának számít. aki nem költene ennyit, annak pedig ott az új USB-C Travel Hub 99,99 dollárért.

Fotó: Microsoft

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?