Dell XPS

Nem csak 15″, de 10 év után újra 17″-os kijelzővel is kapható lesz az üzleti laptopok egyik királya a Dell XPS!

Új Dell XPS 17

10 év után, minden idők legerősebb XPS-laptopjaként (ami ugye el is várható egy új modelltól, hogy a régebbieknél erősebb legyen) visszatért a termékcsalád 17 colos tagja, az XPS 17. Az új laptopn jelenleg ez a világ legkisebb 17 colos laptopja. A négyoldalú, lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a ma elérhető 15 colos laptopokküzül sem feltétlenül tűnik ki méreteivel, így a “hagyományos” 17″-os laptoptáskakban bizony lötyögni fog.

A Dell XPS 17 akár 10. generációs Intel Core processzorokkal és akár NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q grafikus vezérlővel is elérhető lesz.

a 15″-os kisöccse szintén megkaphatja a 10. generációs procikat, nákla azonban NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q lesz az elérhető legerősebb grafikus vezérlő.

Könnyű, de strapabíró

Az új XPS 15 és 17 két-két mart alumíniumdarabból készült, a repülőgépeknél használt szénszálakkal, így egyszerre könnyű, erős és tartós eszközök az útközbeni munkához. Az InfinityEdge kijelző mellé pedig újfajta zsanért is kaptak.

Akár 4K UHD+

A választható 4K Ultra HD+ (3840 × 2400) felbontás szinte minden célra megfelelő választássá varázsolja az új Dell XPS-eket, legyen az filmnézés, minka, vagy akár játék. Az Eyesafe kijelzőtechnológiával rendelkező XPS modellek továbbá csökkentik a káros kék fény mennyiségét, miközben megőrzik az élénk színeket, amelyek a kiváló minőségű feladatok elkészítéséhez szükségesek.

Biztonságos együttműködés

Az új XPS-ek részét képezi a Waves MaxxAudio Pro szoftvercsomagja, amely stúdióminőségű hangoptimalizálást tesz lehetővé. Ezzel és a Dell eddigi legkisebb HD-webkamerájával bármikor készen állunk egy jó kis videókonferenciára vagy virtuális találkozóra.

Dell XPS
Azért egy ilyen íróasztalt elfogadnánk!

Minden hang tisztán hallható lesz a gépek felső részén elhelyezett mikrofonok visszhangmentesítő és zajcsökkentő technológiájának köszönhetően. A gyors belépés érdekében az XPS termékcsalád rendelkezik egy Windows Hello-kompatibilis, a főkapcsolóba épített ujjlenyomat-leolvasóval, így a számítógép a jelszó beírása nélkül is biztonságosan feloldható.

Kreatív munkára

Az XPS 15 és az XPS 17 Creator Edition címkével ellátott modelljei a szabadidős és professzionális kreatív felhasználók, illetve tartalomkészítők számára ideálisak. Ezeket a konfigurációkat a nagy felbontású videók vágását és a grafikai tervezést felgyorsító kreatív eszközöket figyelembe véve állították össze.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!