Nagyon király és megfizethető notebookkal robbant a Honor

Bemutatkozott a Honor MagicBook Pro, ami az előzetes infók alapján elég bikának tűnik!

A Honor kevesebb, mint egy évtized alatt óriási utat járt be, és a totális ismeretlenségből vált egy olyan márkává, amelyre oda kell figyelni. A telefonos szektor után a cég a jelek szerint szemet vetett a notebook szegmensre is. Most egy elég királynak tűnő modellt mutattak be, ami a tudásához képest egészen kedvező árúnak tűnik.


A MagicBook Pro új generációs Intel Core i7 procit kapott, került bele egy dedikált NVIDIA MX350 videókártya és 16 GB DDR4 RAM is, ami azt jelenti, hogy akár játékra, videóvágásra, azaz erőforrásigényesebb alkalmazások futtatására is vidáman alkalmas lehet. 16,1 hüvelykes HDR támogatású kijelzővel látták el, amelynél ráadásul odafigyeltek a zavaró kékfény komponens mérsékelésére is. A keskeny, 4,9 mm-es kávákkal ellátott ultravékony modell rendkívül könnyű, így igen egyszerűen hordozható. A letisztult külsejű, elegáns, Honor MagicBook Pro notebook 6000 jüanos (~270 000 forint) áron nyit Kínában, ami tényleg nem tűnik soknak ahhoz képest, hogy mire képes. Nagyon reméljük, hogy hozzánk is elhozzák!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?