Izmos laptoppal kedveskedett a tartalomgyártóknak a Razer

Bár a 2019-es Blade 15 Studio még csak alig 6 hónapos, a Razer úgy gondolta, ideje újabb verzióval előállnia a tartalomgyártók számára. 

Itt van hát a 2020-as Blade 15 Studio Edition, amely immáron 8-magos Intel Core i7-10875H processzorral, USB-C-s töltéssel, gyorsabb DDR4-2933 RAM-mal és nagyobb Shift gombbal kedveskedik a vásárlóknak. Minden más maradt ugyan, mint eddig, például a gombonkénti RGB-s világítás, a Quadro RTX 5000 Maw-Q GPU, a 4K-s, érintős OLED-panel. A legnagyobb mértékben tehát az új processzorból profitálnak azok, akik professzionális videoszerkesztéshez és alkalmazásokhoz megveszik ezt a szörnyeteget. A RAM mennyisége 64 GB, a tárhelyé 4 TB lehet.


Természetesen ilyen hardverek mellé magas összegű vételár társul, és ami azt illeti, a 16 hüvelykes Apple MacBook Próra is rálicitált a Razer. Az új laptopja 4300 dollártól vihető.

Fotó: Razer

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?