Big Bang E: villogjunk 1,6 millió forintos okosórával

A Hublot féle Big Bang E annyiba kerül, mint egy normálisabb használt autó. 

A Hublot, mint svájci luxusmárka, nem a visszafogott árairól híres, hiszen az 1980-ban Carlo Crocco által alapított cég mindig is megkérte a pénzt a termékeiért. Ezúttal pedig a Big Bang E nevű okosórát kínálja 5200 dollárért, ami 1,6 millió forintnak felel meg. Természetesen ennyiért nem csupán egy alap hardver és némi grafikus felület jár, bár értelemszerűen a nevet is meg kell fizetni. A Google Wear operációs rendszerrel üzemelő eszközt a Qualcomm Snapdragon Wear 3100 CPU hajtja, 1.094 GHz-en. Hozzá 1 GB RAM, és 8 GB háttértár csatlakozik.


Ami a burkolatot illeti, titánnal és porcelánnal találkozhat az, aki testközelbe kerül az órához. Kijelzője AMOLED érintő, és úgy, mint a Hublot hagyományos termékeinél, a vezérlés az oldalt lévő tekerőgombbal működtethető. A szíjakat nagyon egyszerűen lehet eltávolítani, és csatlakoztatni, amennyiben valaki szeretne naponta más színekkel megjelenni. Ami a szoftvert illeti, a kijelző témái természetesen változtathatóak, illetve három órás intervallumokban a háttér is cserélődik. Sőt, mindenféle inspiráló szöveggel találkozhat az, aki úgy dönt, hogy éppen nem tudja másra költeni az 1,6 millió forintját, és kell neki egy Big Bang E. A Hublot szerint második okosórájuk megmutatja, hogy fél évszázaddal azután, hogy Svájcban útjára indult az elektronikus órák gyártása, újabb mérföldkőhöz értek.

Címkép: Hublot

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?