Szülinapot ünnepel a SEGA új Game Gear Micro konzolja

Stílusosan ünnepli a 60. születésnapját a SEGA: egyenesen négy Game Gear Micro konzolt dob piacra. 

Ezek az eredeti Game Gear kézikonzolra építenek (1990-ből), mini kiadásban. Ez már egyetlen tenyérben is elfér. Nem praktikus konzolt akartak persze összerakni, csak egy nosztalgikus kütyüt a rajongóknak és azoknak, akik ilyesmit gyűjtenek. Azért a Big Windows kiegészítővel a játék sem gond, így fel lesz nagyítva az 1,15 hüvelykes kijelző.


https://www.youtube.com/watch?v=ZJD0VZQzK1s&feature=emb_title

Kazettát persze nem támogat az új modellek egyike sem, előre telepített játékokkal kell beérni. Mivel mindegyiken más címek vannak, az igazi gyűjtők mind a négyet be akarják majd szerezni. A két AAA-s akkuval működő konzol három órát bír egy feltöltéssel, egy mono hangszórója és jackcsatlakozója is van. Elsőként Japánban lesz kapható, október 6-tól, 45 dollárnak megfelelő összegért, az alábbi játékokkal:

  • fekete: Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run, Royal Stone
  • kék: Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale, Baku Baku Animal
  • sárga: Shining Force Gaiden, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict, Nazo Puyo: Arle no Ru
  • piros: Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The G.G. Shinobi, Columns

Fotó: Sega

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?