Újabb érdekességek derültek ki a OnePlus olcsó mobiljáról

Bár hivatalosan még nem ismerte el a OnePlus Z létezését annak gyártója, igazából már körbeírta azt, és, hogy lesz még olcsóbb mobilja. 

ERedetileg a OnePlus 8-cal egyszerre vártuk ezt a modellt, de most úgy fest, csak nyáron jöhet a középkategóriás készülék. Eddig 500 dolláros árcédulára számítottak a szivárogtatók, de akár alacsonyabb is lehet az összeg. Egy sasszemű felhasználó kiszúrt ugyanis egy felmérést, amiben egy rejtélyes, OnePlus Z-nek beillő mobil specifikációi voltak.


Ez alapján Indiában már 330 dollárért vihető lesz a készülék (bár a régióban mindig sokkal kedvezőbb árakkal dolgoznak a gyártók). Ezért Snapdragon 765G chip, 64, 16 és 2 megapixeles kamerák, 4300 mAh-s akku és 30 wattos gyorstöltés, valamint 6,55 hüvelykes, full HD+, 90 Hz-es AMOLED kijelző jár majd, beágyazott ujjlenyomat-olvasóval. Elvileg július 10-én minden kiderül, akkorra várható ugyanis az indiai bemutató. Ebből adódóan még kérdéses a nemzetközi megjelenés.

Fotó: Marques Brownlee

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?