Úgy vagyunk most, hogy itt ez a videó, és valójában mára nyugodtan le is csukhatnánk a laptopot. De nem tesszük, mert írunk róla, hogy ti is lássátok. 

A YouTube, illetve az összes videomegosztó platform hemzseg a hol kreatív, hol rém unalmas videóktól, de szerencsére most előbbiről van szó. Már csak azért is, mert élvezhetetlen mozgóképes anyagokról nem írnánk cikket. Maximum akkor, ha annyira rossz, hogy azt mindenki másnak is látnia kell, és így a kollektív szenvedéstudat összébb hozzon minket, embereket. De vágjunk is bele gyorsan. Biztosan mindenki látta már a fénykardozó Keanu Reeves-t, vagy más olyan alkotást, amiben a szereplők kezébe egészen más funkciójú tárgyat adtak, mint ami eredetileg ott van. Nos, most is erről van szó, csak ebben az esetben fényképezőgépek helyettesítenek fegyvereket. Íme:

A zsenialitás leginkább abban áll, hogy bár maga az alapötlet is megsüvegelendő, sikerült a készítőknek számtalan olyan poént belezsúfolni az öt percbe, ami egyébként tényleg jellemzi a fegyverek és kamerák világát. Most pedig, hogy mindenki megtekintette a filmalkotást, tessék kimenni az utcára levegőzni egyet, minimum 1,5 méternyire egymástól. Ha már a videó hozzászólásait nem igazán tudjuk elolvasni.

Címkép: Petapixel