Itt egy 360 fokos biztonsági kamera, ami 1080p-s és olcsó

A Xiaomi egy ideje már biztonsági kamerákat is kínál otthonra, a Mi Smart Camera PTZ SE pedig konkrétan a negyedik ilyen terméke. 

Amint a neve is utal rá, ez a többi modell olcsóbb, kedvező árú verziója. Forogni csak horizontálisan tud, de azért 360 fokban megy ebbe az irányba. A másik megkötés, hogy a maximális felbontás a rögzített anyagoknál 1080p. A kamera egy 2 megapixeles szenzort használ, ami 110 fokos látószöggel dolgozik.


Az infravörös hardvernek hála éjszaka vagy sötétben is tud rögzíteni a kamera, amely kétirányú audiokapcsolatot is biztosít. A 75 x 75 x 108 milliméteres eszköz maximum 32 GB-os microSD-ket támogat, de NAS-támogatással is bír, illetve a 802.11n WiFi kezelése is megoldott. Mindez Kínában már 21 dollárnak megfelelő összegért beszerezhető, de a Gearbest máshova is szállít 39 dollár plusz fuvarért.

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?