Fantasztikus LED kijelző, bumfordi gombok, beépített rádió és dupla deck! Ez a Toshiba TY-CDW990 kazettás magnó!

A Toshiba egy igazán forradalmi, előremutató masinát dob piacra hamarosan. A TY-CDW990 ugyanis egy hamisítatlan kazettás magnó, amely akár a kilencvenes évek elejéről vagy nyolcvanas évek végéről is származhatna.

Oldschool design

A dizájn is ezt a korszakot idézi a nagy szögletes hangszórórácsokkal, bumszli gombokkal, és az elég idétlenül festő nagy kék LED visszajelzővel. A terméken két darab mikrofonbemenetet is elhelyeztek, azzal a nem titkolt céllal, hogy karaokézni is lehessen a segítségével. Az valami gyönyörű lehet, mikor az ember bedugja a mikit, elindítja a kazit, és vonyít rá a nagyszobában, biztos imádják a szomszédok. Az pedig a hab a tortán, hogy még egy visszhang effekttel is megbolondítható a végeredmény.


Két darab 3 wattos hangszórót pakoltak bele, ami ma már röhejes teljesítménynek tűnik, ennyit tudnak a kompakt BT hangsugárzók is, egy ilyen nagy batártól azért joggal várhatna az ember nagy zajongást. Beépített tölthető akkumulátorral nem rendelkezik, de ha valaki belepakol néhány góliátelemet, akkor azokról is meghajthatja. Így tehát kiviheti akár a parkba is, és ott karaokézhat embertársai legnagyobb örömére.

Az ára nagyjából 55 000 forint körül alakul majd, ami azért nem kevés pénz egy ilyen őskori technikáért. De aki egy új kazettás magnó vásárlásán gondolkodik, az biztos örülni fog neki!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!