Ezt is megértük: Felvonulnak szexrobotok

Egyre több tech cég próbálkozik a szexiparban is érvényesülni. Ennek eredményeként már odáig jutottunk, hogy a szexrobotok tartanak nyilvános parádét.

Appal vezérelhető vibrátorok, infravörös anál intruderek, Bluetooth támogatású szopódobozok mellett a szexrobotok is megjelennek a világ egyik legnagyobb sex-tech rendezvényén. Igen, akkora ez az iparág, hogy már külön globális eseményt szerveznek azoknak a cégeknek, gyártóknak és forgalmazóknak, amelyek ilyen megoldásokban utaznak.


Szexkütyük parádéja

A 2020 november 20-án Berlinben megrendezésre kerülő SxTech-en az érdeklődők megcsodálhatják a különféle, olykor egészen bizarr kütyüket és technológiákat. Emellett számos előadásra és kerekasztal beszélgetésre is sor kerül. Az esemény fénypontja viszont minden bizonnyal a szexrobotok felvonulása lesz. Egyre több cég gyárt már ilyen különleges „barátokat”, amelyek között akadnak külsőre is mechanikusnak tűnő masinák épp úgy, mint totálisan emberkülsejű, a valódi humanoidokra megtévesztésig hasonlító, bőrszerű anyaggal bevont szexszerkentyűk.

A mesterséges intelligencia már ebben a termékcsaládban is megjelent, állítólag vannak olyan modellek, amelyek képesek megtanulni „szerelmük” szokásait is, hangokat, sőt illatokat is kibocsájtanak. Az SxTech 2020 eseményen nyilván bemutatják majd a legfrissebb fejlesztéseket is, úgyhogy akit érdekel az ilyesmi, az vésse fel naptárjába a dátumot.

Őrület, hogy hol tart a világ, tényleg. Csak abban bízunk, hogy azért Aibot és a barátait azért ezúttal otthon hagyják….

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?