A Zeblaze a feltörekvő márkák egyike amely számos viselhető okos eszközt kínál, nagy tudással és kedvező árral. Ilyen például a VIBE 3 GPS, ami egy tipikus olcsó okosóra!

Persze nem az Apple Watch és a Samsung Galaxy Watch minőségét képviseli az új VIBE 3 GPS, amely a sima VIBE 3 frissített kiadása, de azért modern küldőt kapott, androidos és iOS-es mobilt egyaránt támogat. 1,3 hüvelykes IPS érintőkijelzője van, 240 x 240-es felbontással. Az 50,5 milliméteres óra 15,9 milliméter vastag és 56 grammos.

Az IP67-es minősítés a vízállóságról tanúskodik, a 280 mAh-s akku elvileg 7 napos üzemidőt ígér, pulzusméréssel és alváskövetéssel. GPS-szel viszont csak 3 óra 55 percet bír az óra. A GPS mellett a GLONASS is támogatott, valamint a Bluetooth 4.0. Az ára mindössze 40 dodó, és az AliExpress mellett a Banggood és a Gearbest is forgalmazza. Tehát egy igazán olcsó okosóra mutatkozott be a VIBE 3 GPS személyében, amely a sportok szerelmeseinek figyelmét joggal keltheti fel.

Az persze más kérdés, hogy ez elég lesz-e a sikerhez. A nagy márkák is öntik a piacra az igen kedvező árú viselhető eszközeiket. Azok ráadásul beilleszthetőek egyszerűen a nagyobb saját ökoszisztémába. És ez bizony egy olyan döntés lehet, amely alaposan befolyásolhatja egy vásárlási döntés meghozatalát.

Fotó: Zeblaze