Jelenleg a Xiaomi Mi Note 10 Lite az egyik legfelkapottabb Xiaomi mobil. Köszönhetően annak, hogy az ára nem vészes, a tudása pedig egész jó. Megnéztük, hogy milyen fotókat lehet vele készíteni nappal és este. 

Mi 10 Note Lite – Xiaomi mobil kedvező áron

Ebben a cikkünkben már kiveséztük a terméket, de azt mindenképp fontos megemlíteni, hogy az ára már beesett 100 000 forint környékére. A mai trendeknek megfelelően komplex, sokoldalú kamerarendszert kapunk, és erre térünk most ki röviden.

Hátlapi fotó

Főegység: 64 MP, f/1.89, rekeszérték, és széles látószög. Világosban kifogástalan képeket lő, de sötétben azért bele lehet futni enyhe zajosodásba.
Ultraszéles látószögű kamera: 8 megapixel, és f/2.2 rekeszérték, 123 fokos látószöggel. Ennek segítségével “több, minden fér” rá a képre, viszont az enyhén halszemoptikás hatású lesz. Világosban, jó fényviszonyok mellett szuper, de a sötétet annyira már nem szereti, elfordulhat zajosodás, elmosódottság.
Nagyított: Zoomkamera nincs :((. A 2x nagyítás opciót a főkamera képéből állítja elő digitálisan a rendszer, de azért ez nem ugyanaz.
Makró: 2 megapixeles makró kamera, amivel elméletileg ultraközeli képeket lehetne kiváló minőségű képeket csinálni. De ez nem működik hibátlanul, ugyanis egyszerűen jobban járunk, ha a főkamerával kattintunk a témára 64 MP felbontásban, és aztán belenagyítunk.
Mélységkamera: Van, 5 megapixeles kiegészítő egység, ami a mélység-élesség illúziójának megteremtéséhez és a portré módhoz gyűjti az adatokat.

Előlapi

Fotó/videó: 16 megapixeles, és f/2,5 rekeszértékű kamerát kapott, amivel Full HD (30 fps) felbontású videók lőhetőek. Azaz totál átlagos a teljesítménye, szóval egy kicsit bénácska a képminőség.

Na és most jöjjön a lényeg! Ugyanis a képre kattintva megnyílik nagyban, és lehet lapozgatni is persze a fotók között.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!