Legendás dizájnt idéz az Harman Kardon Aura Studio 3

A Harman Kardon Aura Studio 3 nevű új vezeték nélküli hangszórója 20 éves múltra tekint vissza. Legalábbis ami a külsőt illeti… 

A Harman Kardon által a közelmúltban bemutatott termék már Magyarországon is kapható végre. Szerény 90 000 forintba kerül, ami azért nem kevés pénz, és ezért cserébe az ember kap egy szokatlan megjelenésű hangrendszert, ami nagyon hasonlít  legendás iSubra, ami a Harman Kardon egyik nagy durranása volt 1999-ben.


Aura Studio 3

Leginkább úgy néz ki, mintha egy üvegburát borítottak volna rá egy tálra, csak ez alatt nem süti, csirkecomb vagy banán van, hanem egy elég fejlett hangcucc. Az Aura Studio 3 360 fokban, azaz teljesen körben okádja magából a hangokat, állítólag meglepően jó minőségben. Ami nem is meglepő, mert két darab 15 wattos hangszóróból és egy 100 wattos mélysugárzóból áll a rendszer. Szóval a basszusokat jó eséllyel az átlagnál gazdagabban képes megszólaltatni.

Aura Studio 3

A terméket különféle LED-ekkel is ellátták, ennek köszönhetően sötétben állítólag látványosan világít, villódzik, diszkóhangulatot teremtve a szobában. Ez biztos nagyon csecse lehet… A Harman Kardon Aura Studio 3 támogatja a Bluetooth 4.2 technológia használatát, azaz az audio tartalmak vezeték nélkül is átlőhetőek rá a kompatibilis eszközökről.

Aura Studio 3

Egyébként biztos jól szól a termék, mint ahogy az iSub is klafa hangminőséget produkál mind a mai napig. A termék megjelenése hitelesen idézi meg a hőskort, de igazából ma már azért nem üt akkorát, mint 20 évvel ezelőtt.

Fotó: Harman Kardon

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?